BICOM 2000 (BIOREZONANTNA TERAPIJA) TESTIRANJE I TERAPIJA

Svaki živi organizam tako i ljudski emitira elektromagnetske valove koji su posljedica biokemijskih procesa koji se odvijaju u tijeli. Biorezonantna terapija je područje energetske medicine koja detektira fiziološke (zdrave) frekvencije tijela i patološke (bolesne) frekvencije čiji su uzročnici toksini, bakterije, virusi, alergeni. Pomoću elektroda koje se postavljaju na tijelo prikupljaju se sve te frekvencije i šalju u biorezonantni aparat (BICOM 2000).

ŠTO BIOREZONANTNI APARAT ČINI SA INFORMACIJAMA?

bicom04U aparatu se zdravi i patološki signali INVERTIRAJU , što znači da se nezdravi (patološki) signali neutralitiraju, ispravljaju te šalju natrag u tijelo kao terapijski signal što dovodi do ponovne uspostave ravnoteže u tijelu.

Biorezonantni uređaj donosi pozitivne promjene i poboljšanje na fizičkoj i kemijskoj razini organizma.

STANICE I KOMUNIKACIJA IZMEĐU NJIH

U ljudskom tijelu nalazimo oko 70 milijardi stanica i svaka emitira slabe elektromagnetske signale. One izmjenjuju međusobno informacije putem frekvencija ili električnih impulsa. U zdravom organizmu sve stanice titraju harmonično u interakciji jedna sa drugom.

bicom05Bolest nastaje kada se ova harmonija naruši , kada nema pravilne komunikacije bilo da je uzročnik strana supstanca (virus, bakterija, toksini, alergeni….) ili neka vanjsko elektomagnetsko opterečenje. Sve ovo može dovesti do nepravilne funkcije stanica što možemo osjetiti kao iscrpljenost, kronični umor, alergije, a kasnije može doći do organskih promjena i pojave određenih bolesti i njihovih simptoma.

KAKO STANICE REAGIRAJU NA BIOREZONANTNU TERAPIJU ?

bicom06Sve stanice šalju elektromagnetske signale I međusobno komuniciraju. Zdrava stanica šalje harmoničan signal koji je u rezonanci sa ostalim zdravim stanicama u organizmu.

Kada stanicu napadne patogen ona više nije u svom prirodnom okruženju i nije sposobna emitirati zdrav signal. Dolazi do ometanja signala i on je neharmoničan. Frekvencijski uzorak patogena utječe na frekvencijski uzorak do tada zdrave stanice.

bicom07Iz slike je vidljivo da je poremećeni signal zbroj HARMONIČNIH I NEHARMONIČNIH oscilacija uzrokovanih patogenom.

Biorezonantni aparat detektira, skuplja elektromagnetske signale koje stanica emitira. Prepoznaje i filtrira zdrave (harmonične ) od neharmoničnih.

bicom08Terapijski dio aparata šalje u organizam INVERTIRANE signale nazad u organizam kao terapijski signal koji će za posljedicu imati odbijanje patogena od napadnute stanice.bicom09