DOBRO DOŠLI!

Homeopatski centar “HOMEOVITA” osnovan je 2008. godine.

Cilj centra je pružati usluge homeopatskog lječenja, biofrekventnog lječenja najnovijim uređajem BICOM OPTIMA, te pružanje usluga u konstalacijama.Rad centra zasniva se  na holističkom, individualnom pristupu svakom pacjentu.

Ako želite saznati nešto više o nama i našim uslugama ova web stranica pružiti će vam uvid u naš način rada i prezentirati naše usluge.

USLUGE

Homeopatski centar „HOMEOVITA“ pruža usluge liječenja homeopatskom metodom, što znači, da bolest promatramo kao odgovor našega tijela na ne ravnotežu, gdje se individualnim pristupom liječi uzrok nastanka bolesti, a ne sama posljedica.

Budući da su svi organi, tjelesni sustav i naše emocije međusobno povezani, ne možemo mijenjati jedan dio, a da time ne utječemo na cjelinu.

Homeopatski pripravak djeluje kao impuls koji stimulira samoiscjeljujuće snage organizma, mobilizira obrambeni sustav i djeluje na mentalnim , emocionalnim i fizičkim nivoima te dovodi do izlječenja.

HOMEOPATSKI TRETMAN: Pri prvom homeopatskom pregledu uzima se cjelokupna anamneza i razgovor traje 1-2 sata. U koliko pacijent ima neku medicinsku dokumentaciju, može je priložiti i donjeti sa sobom. Nakon pregleda, propisuje se homeopatski preparat. U koliko je potrebno, dobiva se savjet o nekim drugim mogućnostima i preparatima koji se mogu kombinirati sa homeopatijom (prehrana, fitoterapija, kiropraktika, biofrekventna terapija)

RADIONICE I PREDAVANJA: U našem centru jednom mjesečno organiziramo radionice i predavanja čija je tematika homeopatija i njena primjena u liječenju.

Do sada smo imali niz radionica sa temom „Homeopatija i lječenje akutnih bolesti“ kao što su prehlade , viroze, povrede, alergije itd. „Lječenje djece homeopatijom“, „Hiperaktivnost i autizam, kako homeopatija pomaže?“. Termini održavanja radionica bit će pravovremeno objavljeni na ovim stranicama.