Recite NE pušenju brzo i jednostavno uz pomoć BICOM biorezonantne terapije!

Odlučili ste pušenju reći STOP!

bicom02U našem centru „HOMEOVITA“ bavimo se ovisnostima o nikotinu uređajem BICOM OPTIMA 2000, bioresonantnim aparatom koji će vam pomoći da bi ste se oslobodili ovisnosti o nikotinu i prestali pušiti. Terapija se bazira na magnetskoj biorezonanci. Biorezonancu koristi njemački zdrastveni sustav u liječenju raznih bolesti već niz godina i ima izvrsne rezultate. Nikotinska terapije stekla je naklonost velikog broja ljudi uglavnom zbog pozitivnih rezultata. Prestati pušiti uz Biorezonantni uređaj Bicom 2000 je jednostavan, bezbolan i učinkovit.

KAKO PRESTATI PUŠITI S BIOREZONANTNIM UREĐAJEM?

Tretman se sastoji od tri terapije koje djeluju tako ,da izlažu vaše tijelo elektromagnetskim valovima gdje se djeluje na eliminaciju fizičke ovisnosti na nikotin. Smanjuje ovisnost receptora tijela na nikotin, djeluje na pluća i bronhie te djeluje na linfni sustav kojim eliminira negatine utjecaje nikotina na naše tijelo.

Tijelo pušača naviklo je na redovni unos nikotina koji kod prekida stvara glad za njim istim. BICOM 2000 čita elektromagnetske signale iz tijela klijenta i uzorak cigarete kao opuška . Negativni dio signala koji uzrokuje ovisnost i potrebu za pušenjem uređaj, eliminira. To se postiže zahvaljujući ukidanjem fizičke ovisnosti o cigaretama i pospješuje terapiju odvikavanja u 80 % slučajeva.

bicom03Tretman traje oko 30-45 minuta, a njegova učinkovitost odraziti će se kroz tri terapije, što je individualno, moguće i manje.

PUŠAČI NE OSJETE OKUS CIGARETE I TIME DOLAZI DO POVLAČENJA SIMPTOMA, POTREBA ZA NIKOTINOM SE SMANJUJE I NESTAJE.

Nikotin terapija uklanja žudnju za cigaretom, ali ne eliminira vaše mentalne i motorne navike.

TERAPIJA NEMA NUS POJAVA, ALI KAO POSLJEDICA MOŽE SE JAVITI SUHOĆA U USTIMA, POVEĆANA POSPANOST, STOGA JE ZA UBLAŽAVANJE OVIH POJAVA POTREBNO UNOSITI VIŠE TEKUĆINE.

CIJENA TERAPIJE (tri tretmana) :………………900,00 kn

Cijena uključuje

  • tri tretmana u trajanjuod 30-45 minuta
  • uspijeh terapije je oko 80 %
  • terapija učinak postiže odmah nakon terapije
  • terapija značajno pridonosi poboljšanju vašeg zdravlja
  • nema dobne granice
  • nije potrebna nikotinska zamjena

OVO JE MOŽDA NAJBOLJA ODLUKA KOJU ĆE TE DONIJETI ZA POBOLJŠANJE VAŠEG ZDRAVLJA I KVALITETU ŽIVOTA