VODITELJICA CENTRA

VoditeljicacentraVoditeljica centra Mirjana Radočaj, studirala je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, a 2002. godine završava dvogodišnji studij homeopatije na London International College of Homeopathy.

“Zdravlje i drugačiji pristupi u poboljšanju općeg stanja pojedinca su područje koje me je zanimalo oduvijek. Moj put u pronalaženju metode koja bi imala mogućnost da svakog pojedinca promatra kao individu, pronađe način kako svakoj osobi pomoći u poboljšanju zdrastvenog stanja, a time i poboljšanju kompletnog života dovela me u homeopatiju koja mi je dala neke odgovore i zadovoljila moju znatiželju.

Polazeći od ideje “Kako smo svi slični, ali ipak toliko različiti”, naše fizičko tijelo je identično, a opet ista bolest kod svakog ima različit uzrok i posljedicu, dala mi je interes da krenem u homeopatiju, a kao nastavak moje edukacije je Bicom biofrekventna terapija, te završen jednogodišnji studij za voditelja Sistemskih konstalacija.

Članica sam Hrvatske udruge homeopata (HUH) od 2002. godine, a od 2008. sam član Nadzornog odbora HUH-a, 2012. predsjednica Nadzornog odbora HUH-a.”

EDUKACIJA

  • London International College of Homeopathy
  • Licenciran terapeut biofrekventne terapije
  • Licenciran terapeut elektroakupunkturne terapije
  • Licencirani voditelj sistemskih konstalacija