bicom23CANDIDA ALBICANS

Najčešći uzročnik gljivične infekcije je CANDIDA ALBICANS, gljivica koja se u određenom broju nalazi u ustima, probavnom, urinarnom i genitalnom traktu. Organizam koji je zdrav Candidu može držati pod kontrolom i sudjelovati u njezinoj eliminaciji.


Razvoju infekcije Candidom pogoduju:bicom24

PREHRANA

Gljivice koriste u svojoj prehrani ugljikohidrate, što je veća ponuda ugljikohidrata tj. namirnica koje sadže rafinirani šećer i rafinirano brašno stvara se pogodnija podoga za njihov rast.

LIJEKOVI

Dugotrajno i učestalo korištenje antibiotika pogoduje razvoju Candide. Antibiotici kako im i samo ime govori , anti (protiv ) i bios (život ) , protiv života uništavaju dobre bakterije koje se nalaze u našem organizmu što narušava ravnotežu i pogoduje razvoju gljivica. Razvoj gljivica dodatno slabi imuno sustav to dovodi do ponovnih infekcija korištenja antibiotika i te je ovo začarani krug koji je teško izbjeći. Antibiotici su u velikim količinama prisutni i u proizvodima koje konzumiramo što dodatno pogoršava stanje. Stimulatori koji pogoduju razvoju Candidi su kortikosterodi, kontraceptijske tablete te ostala hormonalna nadomjesna terapija.

STRES

Dugotrajna prisutnost stresa i napetosti dovodi do slabljenja imunološkog sustava. Organizam naročito probavni trakt odgoara sa pojačanim izlučivanjem kiseline što uništava dobre bakterije , a pogoduje rastu Candide.

HORMONALNE PROMJENE, PRIRODNE I UMJETNO IZAZVANE

Candida Albicans ima progesteronske i estogene receptore stoga su joj žene sklonije. Za vrijeme menstrualnog ciklusa i u trudnoći kada je razina progesterona povišena infekcija Candidom je učestalija. U vrijeme menopauze ako se koristi hormonska nadomjesna terapija infekcije Candidom su češće.

Od strane liječnika infekcija Candidom nije prihvaćena kao jedna od uzročnika velikih broja tegoba. Holistički terapeuti odavno upozoravaju da pretjerano širenje Candide može biti uzrok velikom broju zdrastvenih problema kao što su:

DEPRESIJA ANAKSIOZNOST UČESTALI PROSTATITISI
PROBAVNI PROBLEMI KAŠALJ GLAVOBOLJE
KRONIČNI UMOR LUPUS MIGRENE
ŽGARAVICA VAGINITIS EKCEMI
ALERGIJE ARTRITIS ENDOMETRIOZA
KRONIČNI UMOR TAMNI KOLUTOVI OKO OČIJU AKNE
IRITABILNOST HIPOGLIKEMIJA ATOPIJSKI DERMATITIS
ZADAH IZ USTA BUBREŽNI KAMENCI CHRONOVA BOLEST
LETARGIJA GUBITAK PAMČENJA BOLESTI UHA GRLA NOSA
UČESTALE UPALE MOKRAĆNOG MJEHURA POJAČANA ŽELJA ZA HRANOM HIPERAKTIVNOST
NAGLAŠEN PMS SINDROM IRITABILNOG CRIJEVA ZATVORI ILI UČESTALE STOLICE

DIJAGNOZA I TERAPIJA CANDIDE BICOM APARATOM

bicom22BICOM uređajem moguće je dijagnosticirati, dali u vašem organizmu postoji povećana koncentracija Candide. Ako je Candida dijagnosticirana , biorezonantnom terapijom djeluje se na gljivicu i odstranjuje se iz vašeg organizma.

BICOM aparatom moguće je saznati dali u organizmu postoje i neke druge gljivice koje mogu izazvati zdrastvene probleme.

Liječenje Candide se odvija na nekoliko nivoa:

! BIOREZONANTNOM TERAPIJOM U NEKOLIKO TRETMANA

! PROPISIVANJEM ANTI-CANDIDA DIJETOM

! PROPISIVANJEM HOMEOPATSKE REMEDIA KAO PODRŠKE ORGANIZMU

KOMBINACIJOM OVE TRI METODE UNIŠTAVAJU SE KOLONIJE CANDIDE ŠTO ZA POSLJEDICU IMA RJEŠAVANJE ZDRASTVENIH PROBLEMA.

DOGOVORITE TERMIN, INFORMIRAJTE SE I PROVJERITE VAŠE STANJE!