bicom12TEST INTOLERANCIJE NA HRANU

Da bi smo živjeli moramo unositi hranu u svoj organizam koja nizom fizioloških procesa u našem tijelu sudjeluje u kreiranju naših emocija, misli, našeg tijela i na kraju najvažnije, našeg zdravlja. Prehrana utječe na naš svakodnevni život i opće psihofizičko stanje. Ona može biti lijek, a može biti i otrov.

ŠTO UČINITI KADA POČINJEMO PREPOZNAVATI SLJEDEĆE SIMPTOME?

KOŽNI SUSTAV ŽIVČANI SUSTAV PROBAVNI SUSTAV RESPIRATORNI SUSTAV
neurodermitis loše raspoloženje žgaravica sinusitis
akne agresivnost zatvor astma
razni osipi depresija proljevi rinitis
dermatitis glavobolje nadutost učestale prehlade gornjeg respiratornog sustava
ekcemi migrene sindrom iritabilnog crijeva
psorijaza umor grčevi
celulit nesanica debljina
edemi hiperaktivnost
tjeskoba

bicom13Prema statistikama čak 20 % ljudi u razvijenom svijetu pati od nekog oblika preosjetljivosti na hranu.

Ako se prepoznajete u nekim od navedenih simptoma, svakako bi ste trebali razmišljati o TESTU INTOLERANCIJE NA HRANU.

Sve navedene tegobe mogu biti izazvane unosom hrane koje vaš organizam ne podnašan tj. INTOLERANTAN je na određene namirnice.

Kod intolerancije na hranu stvaraju se antitijela na proteine iz određene hrane koja nam ne odgovara. Hrana koja dovodi do ovakvih reakcija stvara imunokomplekse antigen-antitijelo što za posljedicu ima zadržavanja viška tekućine, a to je jedan od razloga povečanja tjelesne težine. Kada smo dobili rezultate testiranjem i otkrili koje namirnice nam ne odgovaraju potrebno je takav reži prehrane zadržati oko 3 mjeseca, a već nakon 2-3 tjedna postiže se bolje psihofizičko i zdrastveno stanje.

TEST INTOLERANCIJE NA HRANU OBUHVAĆA:

  • TESTIRANJE NA 250 NAMIRNICA
  • TESTIRANJE NA CANDIDU ALBICANS
  • TESTIRANJE DO 20 PROIZVODA KOJE PACIJENT DONESE, A ŽELI PROVJERITI DA LI MU ODGOVARAJU.

KAKO IZGUBITI VIŠAK TJELESNE TEŽINE TESTOM INTOLERANCIJE? 

bicom14Puno puta ste pokušali izgubiti kilograme ili se riješiti celulita ali su pokušaji bili neuspješni ili nisu dovoljno brzo doveli do rezultata. BICOM rezonantnim uređajem napravi se test intolerancije na hranu, začina, konzervansa, emulgatora, kemijska opterečenja, opterečenja teškim metalima, stanje vitamina i minerala, te se na temelju dobivenih rezultata određene namirnice izbacuju iz prehrane na određeno vrijeme. Tijelo koje se oslobodilo opterečenja počinje bolje i kvalitetnije iskorištavati namirnice koje su dobre za njega.

REZULTAT JE, BOLJI METABOLIZAM, BOLJA PROBAVA I ELIMINACIJA I GUBLJENJE SUVIŠNIH KILOGRAMA.

U cijelom ovom postupku nema pojave gladi jer konzumirate sve što vam je dozvoljeno, a simptomi ostalih tegoba ili zdrastvenih problema se povlače.

ŠTO POSLIJE?

Preporuka je da se namirnice koje vam ne odgovaraju izbace iz prehrane dok traje terapija, a to znači otprilike do 3 mjeseca.

Da bi ste namirnice mogli ponovo konzumirati BICOM terapijom može se “izbrisati zapis određene namirnice kao alergena” te ju nakon nekog vremena možete opet konzumirati bez štetnih utjecaja na Vaše tijelo.

POBOLJŠAJTE SVOJE ZDRAVLJE I RIJEŠITE SE NEŽELJENIH SIMPTOMA. NAZOVITE NAS I INFORMIRAJTE SE!