TEST INTOLERANCIJE NA HRANU PREKO 430 NAMIRNICA, ADITIVA, KONZERVANSA, KEMIJSKA OPTEREĆENJA, TEŠKI METALI I VITAMINSKO MINERALNI STATUS – PUTEM KOSE

BICOM optima 2000 njemački je uređaj najnovije generacije kojim je moguće napraviti test intolerancije. Ako ste dostupni možete se naručiti i doći do centra gdje se može uzeti uzorak, a ako niste u mogućnosti možete uzorak poslati na našu adresu.

Da bismo živjeli moramo unositi hranu u svoj organizam koja nizom fizioloških procesa u našem tijelu sudjeluje u kreiranju naših emocija, misli, našeg tijela i na kraju najvažnije, našeg zdravlja. Prehrana utječe na naš svakodnevni život i opće psihofizičko stanje. Ona može biti lijek, a može biti i otrov.

ŠTO UČINITI KADA POČINJEMO PREPOZNAVATI SLJEDEĆE SIMPTOME?

KOŽNI SUSTAV ŽIVČANI SUSTAV PROBAVNI SUSTAV RESPIRATORNI SUSTAV
neurodermitis, akne, razni osipi, dermatitis, ekcemi, psorijaza, celulit, edemi loše raspoloženje, agresivnost, depresija, glavobolje, migrene, umor, nesanica, hiperaktivnost, tjeskoba žgaravica, zatvor, proljevi, nadutost, sindrom iritabilnog crijeva, grčevi, debljina sinusitis, astma, rinitis, učestale prehlade gornjeg respiratornog sustava


Prema statistikama, čak 20 posto ljudi u razvijenom svijetu pati od nekog oblika preosjetljivosti na hranu. Ako se prepoznajete u nekim od navedenih simptoma, svakako biste trebali razmišljati o TESTU INTOLERANCIJE NA HRANU. Sve navedene tegobe mogu biti izazvane unosom hrane koje vaš organizam ne podnosi tj. INTOLERANTAN je na određene namirnice.

Kod intolerancije na hranu stvaraju se antitijela na proteine iz određene hrane koja nam ne odgovara. Hrana koja dovodi do ovakvih reakcija stvara imunokomplekse antigen – antitijelo što za posljedicu ima zadržavanje viška tekućine, a to je jedan od razloga povećanja tjelesne težine. Nakon što dobijemo rezultate testiranja i otkrijemo koje namirnice nam ne odgovaraju potrebno je takav režim prehrane zadržati oko 3 mjeseca, a već nakon 2-3 tjedna postiže se bolje psihofizičko i zdravstveno stanje.

KAKO IZGUBITI VIŠAK TJELESNE TEŽINE TESTOM INTOLERANCIJE?

Puno puta ste pokušali izgubiti kilograme ili se riješiti celulita ali su pokušaji bili neuspješni ili nisu dovoljno brzo doveli do rezultata. BICOM rezonantnim uređajem napravi se test intolerancije na hranu začina, konzervansa, emulgatora, kemijska opterećenja, opterećenja teškim metalima, te se na temelju dobivenih rezultata određene namirnice izbacuju iz prehrane na određeno vrijeme. Tijelo koje se oslobodilo opterećenja počinje bolje i kvalitetnije iskorištavati namirnice koje su dobre za njega.

REZULTAT JE BOLJI METABOLIZAM, BOLJA PROBAVA I ELIMINACIJA I GUBLJENJE SUVIŠNIH KILOGRAMA.

U cijelom ovom postupku nema pojave gladi jer konzumirate sve što vam je dozvoljeno, a simptomi ostalih tegoba ili zdrastvenih problema se povlače.

POBOLJŠAJTE SVOJE ZDRAVLJE I RIJEŠITE SE NEŽELJENIH SIMPTOMA. NAZOVITE NAS I INFORMIRAJTE SE! 

UPUTE O UZIMANJU UZORKA: Desetak vlasi kose iščupajte iz vlasišta s korijenom. Uzorak stavite u papirnatu vrećicu ili papir i zajedno sa vašim podacima (broj kontakta, e-mail adresom te adresom) pošaljite na HOMEOVITA, Martićeva 33, 10000 Zagreb. Rezultati analize bit će poslani na vašu e-mail adresu ili preporućeno poštom u roku od deset dana.

Sve informacije kao i naručivanje obavlja se preko telefona 098/474-041 ili 01/779-3544 svakim radnim danom od 10-15 sati, a na sve propuštene pozive bit će blagovremeno odgovoreno.